företag

vi rekomenderar

Mat & Dryck

sidan 1/4

Bagare Brage

västra vättern

Bagare Brage är ett gammalt anrikt konditori. Här jobbar vi med de bästa råvarorna som går att använda för att göra goda bakverk och gott bröd.

 Vi bakar alla dagar vi har öppet och hos oss får du alltid nybakt.

Brahehus Polkagriskokeri

sydöstra vättern

Välkomna till Brahehus – perfekta utflyktsmålet med en mysig Grännakänsla.

I vårt polkagriskokeri följer vi traditionen och bakar äkta Gränna polkagrisar. Hos oss kan du även njuta av god mat och dryck med en fantastisk utsikt över Vättern.

Brunneby Musteri

östra vättern

Alldeles utanför den charmiga lilla sjöstaden Borensberg, där Östergötlands vackra slätter möter Göta kanal ligger Brunneby Musteri.

Vi har förädlat frukt och bär i mer än 70 år. Här finns även en gårdsbutik och resturang

Centralkonditoriet-krogen

östra vättern

Välkomna in att avnjuta en fika som den ska smaka i hjärtat av i den lilla byn Väderstad på den östgötska slätten.
Här serveras alltid nybakat och färskt bröd samt klassiska bakverk med egen tvist i en idyllisk miljö.

Fröken Fannys 

östra vättern

Välkomna att äta lokalproducerad glass hos oss i Jerusalemsbadet i Motala i sommar.Ekologisk glass med mjölk och grädde från en ko nära dig .

Välkommen! 

Furulid

östra vättern

Välkommen till Furulids café i Varamobaden Motala! Sedan 1935 erbjuder vi våra gäster klassiskt fika i en lugn och naturskön miljö. Om vädret tillåter rekommenderas uteserveringen, det finns även många sittplatser inomhus.

Gränna Golfkrog och klubb

östra vättern

Upptäck Gränna golfklubb. Hög kvalitét och unik tillgänglighet.  En av Sveriges dokumenterat bästa banor.Välkommen till vår golfbana och restaurang

Hannas Kök

östra vättern

Välkommen till Hanna´s Kök i Gränna! God mat och service med guldkant är vad som driver oss. Vi hjälper dig med all form av catering vilket självklart även innefattar bröllopscatering. Vår ambition är att maten som serveras ska vara en stämningshöjare och en sann smakupplevelse.

Hotell Bellevue

syd-västra vättern

Hotell Bellevue i centrala Hjo välkomnar er till en trevlig vistelse. Ät i vår restaurang med en fantastisk utsikt över Vättern eller varför inte hyra vår matsal för en privat fest? Ni kan även boka konferens, möte eller kick-off för företaget i vår inspirerande miljö.