Boka paket

Vättern runt 8 dagar

Upplev vättern runt på sju dagar

Vättern runt med klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och Göta kanals huvudstad Motala. Upplev landskapet runt Vättern!

karlsborg & tiveden

2-dagars vandringspaket

Besök i Sveriges reservhuvudstad Karlsborg med övernattning på Hotell Rödesund. Ni besöker Fästningsmuseet och vandrar i vackra nationalparken Tiveden. 

vandring och spapaket

2 dagars vandring & spapaket

Vandra två dagar på vackra Skönnarbo-leden och njut av ett lyxigt besök på Högby Spa.

götas kanal & vadstena

3-dagars paket

Upplev historiska Vadstena och Göta kanal. Kryssa med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg t/r och bo på Hotell Nostalgi, Motala hamn och Starby Hotell i Vadstena. 

vandra på omberg 

3-dagars paket med guldkant

3-dagarspaket. Vandra på Omberg med utsikt över Vättern. Ni bor på Borghamn Strand och Ombergs Turisthotell. I paketet ingår 2 middagar och 2 matsäckspaket.

vättern runt på 4 dagar 

4-dagars cykelpaket

Cykla runt Vättern med stopp på klassiska turistmål. Omberg, Jönköping, Karlsborg och Göta kanals huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern!

weekend i askersund

två dagarspaket

Spendera helgen i Askersund och njut av ett klassiskt Afternoon Tea på Garvaregården. I paketet ingår övernattning, Afternoon Tea, 2 rätters middag och bubbel.

slussa & sussa i motala 

3-dagars paket på göta kanal

Åk med M/S Kung Sverker från Motala till Borensberg tur och retur. Under turen slussar ni i den berömda slusstrappan i Borenshult. Ni sover och äter gott i Motala!

slätten och vättern

4-dagar njut av östergötlands bästa

Upplev det vackra östgötska landskapet från cykelsadeln. Motala, medeltidsstaden Vadstena och mytomspunna Omberg - historia, natur och fantastisk mat!

cykla & kryssa i motala

2-dagarspaket

En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta kanal, med start och mål i Göta kanals huvudstad Motala! 

göta kanal, åmmeberg & skärgårdsidyllen askersund

3-dagarspaket

Kryssning på Göta kanal med övernattning i Motala och bergslagsidyllen Åmmeberg. Ni har också tid att besöka Stjernsunds slott och den mysiga skärgårdsstaden Askersund.

vandring i tiveden & skärgårdsidyllen askersund

2-dagarspaket

Bo på Garvaregården i Askersund och följ med på en guidad vandring i Tiveden. I paketet ingår också ett matsäckspaket, 2-rätters middag och entré till Stjernsunds slott.