Boka paket

Vättern runt 7 dagar

Upplev vättern runt på sju dagar

Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Göta kanals huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern!

karlsborg & tiveden

äventyr & vandring i tiveden

Besök Sveriges reservhuvudstad Karlsborg, gå den spännande äventyrsturen på fästningen och vandra i trolska nationalparken Tiveden.  

vandring och spapaket

2 dagars vandring & spapaket

Vandra två dagar på vackra Skönnarbo-leden och njut av ett lyxigt besök på Högby Spa.

götas lilla vandringspaket

längs göta kanal

2-dagars paket. Att vandra längs Göta kanal på hösten är en upplevelse med fantastiska höstfärger och klar luft! Sov och ät gott på klassiska Göta Hotell

bussresa längs göta kanal

skördemarknad & karlsborg

Följ med till Hajstorps Skördemarknad den 16 september. Vi åker längs Göta kanal i Västergötland och besöker Karlsborgs Fästning, Forsvik och Töreboda

höstvandring på omberg 

ett gourmetpaket

3-dagarspaket. Vandra på Omberg och se den vackra Östgötaslätten. Ni bor på Borghamns Strand och Ombergs Turishotell där ni också äter en 5-rätters middag.

mordgåta på brunneby

två dagarspaket

Levande teater och trerättersmiddag i fantastisk miljö. Ta chansen och upplev en unik afton på Brunneby Musteri. Ni sover sedan gott på klassiska Göta Hotell.

bauerpaket i trolsk natur

upplev naturen hos Bauergården

Ta dagen som den kommer, utforska naturen och njut av varje sekund. Den trolska skogen inger ett lugn. Ett lugn som vi i dagens takt behöver mer än någonsin.

slätten och vättern

njut av östergötlands bästa

Upplev det östgötska landskapet. Motala, den medeltida staden Vadstena och ekoparken Omberg - historia, natur och fantastisk mat!