OM OSS

Vårt Nätverk

Kommuner och entreprenörer runt Vättern

Vi har bestämt oss för att göra Vättern till en fantastisk plats att besöka, resa runt och kanske för alltid stanna kvar. I vårt nätverk finns alla kommuner som tillsammans med alla duktiga entreprenörer arbetar för att göra din resa hit till en upplevelse du minns och vill göra igen.

magasinet

Dina bästa tips om du reser runt sjön

En gång om året kommer magasinet Runt Vättern ut för att ge dig underhållande och intressant information om vad som är på gång runt sjön. Läs den gärna digitalt här på hemsidan.

bli partner

Bli en del av vårt nätverk

Du som företagare eller förening är en viktig del av upplevelsen runt Vättern. Bli en del av vårt nätverk där vi hjälper varandra och där du har möjlighet att bli synlig via hemsidan, magasinet eller på någon av våra sociala medier. 

Du kan också välja vilken typ av partnerskap du vill ha. Blir du aktiv partner så har du möjlighet att påverka vad vi ska jobba vidare med.

Kontakta oss

Vi vill göra din resa till den allra bästa

Vi finns här för dig och vill hjälpa dig att uppleva den unika platsen Vättern. Kontakta oss om du vill annonsera, boka några av våra paket eller har frågor om aktuella platser. Varje kommun har personal som kan hjälpa dig till rätta.