nätverket Runt Vättern

Vårt Nätverk

samarbetet Runt Vättern

Samarbetet runt sjön går långt tillbaka   

Sedan 1 september 2021 drivs samordningen för nätverket av företaget Wettersaga AB och grundaren Åse Wännerstam. Hon har en lång erfarenhet av projektledning och har varit verksam inom besöksnäringen och nätverket sedan 2010. Nätverket Runt Vättern har alltid drivits av företag, parallellt med olika projekt.

Passiv eller aktiv partner? Vad är skillnaden

Då vi är företagare själva förstå vi att tiden är knapp och värdefull. Därför har vi delat upp partnerskapet i två delar.

Passiv partner: här får du samma synlighet som den aktiva partnern men inte samma påverkan på innehåll. Du betalar också lite mer för din annons. Du är en del av nätverket och får samma information.

Aktiv partner: här väljer du aktivt att synas och delta i arbetet för att utveckla Vätterns som destination tillsammans med andra företag.
Du får själv ange vilket intresseområde du vill vara aktiv inom och tillsammans med andra företag och organisationer kommer du kunna vara med och påverka.

Du får samma synlighet och förmåner som den passiva partnern men som tack för ditt engagemang betalar du ett lägre pris för din annons.

Är du intresserad att få veta mer?
Kontakta oss:
ase.wannerstam@runtvattern.se
0768-955036

Samarbetspartners