Turistambassadörerna: – Vi jobbar för att det är roligt!

Namn: Marlies och Hein de Kort
Specialintressen: Djuren, hunden Sen-na, katter, höns och får.

Familjen de Kort har precis tagit lunchpaus i bygget av en brygga. Stämningen är som vanligt familjär och välkomnande. Hur hittade ni från Holland till Tiveden?
– Det var en slump. För nio år sen var vi i Tiveden och bodde här på campingen. Vi trivdes jättebra, det kändes som att vi hittat hem. Vi pratade mycket med de som drev campingen och fick veta att den var till salu. Så vi bestämde oss och flyttade hit. Det var aldrig nåt vi gått och drömt om, men det kändes rätt. När hjärtat spelar en roll, så händer det saker. Det som är så fantastiskt med Tiveden är dels den fina naturen, men också att en känner sig välkommen. Det finns en sammanhållning här, även om alla har sitt så möts vi i vår kärlek till området.
– Vad vill ni bjuda era campingäster på när de kommer?
– Vi vill att alla ska få ha sin egen plats, men också trevliga gemensamma ytor. Vi försöker skapa förutsättningar för en lugn semester där gästerna gör saker tillsammans på eget initiativ. Vi jobbar med campingen för att vi tycker det är roligt och för att kunna göra det vi är bra på tillsammans med och för hela familjen. Vi är campingen och campingen är vi. Vi strävar naturligtvis efter att utvecklas, men inte växa oss för stora. Och så ska det vara fräscht och genuint, vi gör så mycket vi kan själva. Samtalet flyter på och kärleken till Tiveden och arbetet, lyser ständigt igenom. Viskar välkommen till en campingplats där hjärtat spelar roll.