TACK, för att DU sätter Guldkant på mitt liv!

Sedan lanseringen i april av 2018 års Runt Vättern tidning, den tjugoförsta i ordningen, har jag fått så fantastiskt mycket positiva kommentarer och glada tillrop. Det är så inspirerande att höra att tidningen Runt Vättern, tillsammans med vår hemsida, FB och Instagram gör nytta hela året.

För mig som är ny ägare och ansvarig utgivare sedan ett år tillbaka, har det varit ett enormt spännande och utmanande år.

Jag har lärt mig så mycket nytt och fått bredda min kompetens från att sälja annonser och sitta
med i redaktionsrådet till att vara projektledare och ”spindeln i nätet”.

Mitt mål är att guida till upplevelser och platser som ger en guldkant på tillvaron.

Just nu är det precis vad jag gör!

TACK,
till alla er tipsare, turistambassadörer, annonsörer, medarbetare, kommunrepresentanter – ja kort sagt alla goda, glada människor som har hjälpt till i stort och smått! Ni är ovärderliga för för vårt gemensamma arbete att göra Vättern till en ännu starkare kraft och ett viktigt besöksmål för människor både långt borta och nära.

TACK,
Speciellt vill jag tacka min ”vapendragare” Cecilia Lindheimer som är grafisk formgivare, skribent, fotograf och allt-i-allo när det gäller tidningsproduktion. Hon kan även reda ut trassliga tankar och ger goda råd om datateknik!

TACK,
till Charlotta Haskovec, underbar inspiratör och småföretagare, i Forsvik intill Göta Kanal som ser till att Runt Vättern syns på social media. Gå gärna in och gilla oss på FB och Instagram så får du se vad hon hittar på just idag! Sommartid ansvarar hon för vår Instagram-stafett ihop med representanter för var och en av de tio kommuner som medverkar i vårt samarbete.

TACK,
till Roger Svensson, vår alltid lika glada distributör, som tillsammans med sin fru Birgitta har rest många varv runt Vättern denna sommar och sett till att tidningen, på både svenska och engelska finns att hitta nästan överallt.

TACK,
till mina underbara barn och övrig familj, nya och gamla vänner och min älskade katt Leo!

TACK,
till mig själv, Eva, för att jag tog chansen och vågade hoppa in i ett nytt projekt som ägare till
tidningen Runt Vättern. Men påhejad av goda vänner, familj och kollegor är allt möjligt.

Nu är det ettårs jubileum!

Vill på detta vis önska dig en God Jul och ett Gott nytt år 2019 med mycket guldkant!

Varma hälsningar
Eva Sandegren