Mullsjö har allt – året runt

Turistinformation

0392-140 00

infocenter@mullsjo.se
Hemsida

Öppettider

Måndag- torsdag 08-17
Fredag 10-16

Mullsjö har allt det som den naturintresserade kan önska sig året om. Det är inte för inte vi äger varumärket Friluftsriket. Vad sägs om 15 vandringsleder, 4 cykelleder, fantasiska kanotvatten och 12 fiskevatten inom 20 minuters resa från centrum. Men här finns givetvis så mycket mer. Flera SPA, Skandinaviens första golfbana, två ridcentra, fyra naturreservat, härliga bär- och svampmarker och flera fantastiska friluftsbad.

Konferensanläggningar och boenden

Här finns ett utbud av konferensanläggningar som är betydligt större än vad som är vanligt för en ort av vår storlek.  Allt ifrån den lilla enkla men trivsamma anläggningen till den betydligt större och hypermoderna. På flera av dessa anläggningar är maten vida känd och dessutom lokalproducerad. Du kan välja att bo såväl i centrala Mullsjö som i utkanten där sjön och skogen är dina närmaste grannar.

Givetvis finns här också trivsamma såväl B & B som campingplats, stugbyar och uppställningsplats för husbilar.

Mullsjös höga läge över havet bidrar normalt till fina vintrar med mycket snö. Skidåkarna har vallfärdat hit i sedan förra seklets början. Kommer inte den ”riktiga” snön så tillverkar vi den såväl i backarna som i längdspåren. Vintertid är fisken garanterat på hugget och gäddorna är många – var så säkra.

Efter en vinterdag i backarna eller spåren så besöker du givetvis något av våra SPA eller simhall.

Lokalproducerat

Fabriksförsäljning av godis, kläder och lampor, dans på loge – alltid till något av Sveriges förnämsta dansband, ett flertal specialmuséer och gallerier är annat som gör din vistelse i Mullsjö till en högtid.

Måsten i och runt Mullsjö:

I Mullsjö med omnejd finns mer än tre måsten: två ridcentra, Sveriges äldsta golfbana – i dag en högklassig 18-hålsbana, 15 vandringsleder och på vintern ett stort antal skidspår.

Skicka mail till oss