Nu börjar bloggandet…

Vättern – en mytomspunnen sjö och bygd, ett landskap som varierar från ljusa stränder till branta raviner och från böljande slätter till djupa skogar. Med traditioner och nyskapande välkomnar vi tillsammans med Dig våra besökare till allt vätterbygden har att erbjuda.

Tidningen Runt Vättern och hemsidan vattern.se finns till för att du som är verksam inom besöks- och eventnäring tillsammans med dina kolleger ska locka ännu fler besökare till det spännande Vättern-området. Du syns på vattern.se som är extremt lätt att hitta på nätet, du syns i tidningen så att vi tillsammans håller besökarna kvar i området ännu längre.

Här på gästbloggen kommer du att kontinuerligt hålla dig uppdaterad om vad som händer i området och om hur vi tillsammans jobbar för att öka turistströmmen. Representanter för Runt Vätterns samarbetspartners, det vill säga turismentreprenörer, kommuner, näringslivsbolag, Vätternrundan, AB Göta kanalbolag och besökare samt förhoppningsvis också en och annan ”kändis” gästbloggar med ungefär två veckors mellanrum.

annaFörst ut på gästbloggen är Anna Österlund, tidigare projektledare för Kräftriket och från januari 2014 turistansvarig i Habo kommun, en av våra deltagande Vättern-kommuner.